JEEEEEEEEEE!!!!! :D :D :D :D Vihdosta viimein oon pudottanut mahtavat 20 kg!!!!! :D :D :D Aivan mieletön fiilis! Eilen aamulla kapusin vaa'alle ja se palkitsi tämän 5 kuukauden aherrukseni näyttämällä viimeinkin lukemat 119,6 kg! :D Kyllä, siinä siis painoni. Olin päättänyt hiljaa mielessäni, että kunhan saan tuon 20 kg pois paljastan teille järkyttävän aloituspainoni eli 140 kg. HUH. Vaikka vieläkin on todella paljon ylipainoinen, tuntuu hurjalta ajatella itseään tuon painolastin kanssa. Miten jaksoin... Enpä ole muuten varmaan ainakaan 5 vuoteen painanut näin vähän! :D

Jälleen muut ovat huomanneet painonpudotukseni. Kävimme työporukalla kesäteatterissa ja näin siellä muutaman kesälomalla olevan työkaverin. He heti kehuivat, kuinka olen laihtunut ja toisen kanssa juttelinkin karppauksesta. Hän oli kanssa saanut karppaamalla 10 kg pois. Töissä en muuten ole puhunut karppauksesta kuin kahden työkaverin kanssa, eikä kukaan ole eväitäni ihmetellyt. Ainoastaan sitä on muutama kysellyt, miten voin syödä pelkkää rahkaa. Todella hyvin! :D En toki itsekään ennen pystynyt, mutta nyt se on hyvää eikä kaipaa makeutusta siihen. Tästäpä tulikin mieleeni, että en ole juuri kertonut mitä yleensä päivässä syön. Voisin jossain vaiheessa siitäkin laittaa listaa ylös ihan vinkiksi muillekin miten maha tulee karpisti täyteen. :)

Torstaina en vielä halunnut herkutella, koska illanvietto ei silloin vielä onnistunut. Ja sainpahan muutaman sata grammaa vielä painoa pois aamuksi... ;) Kävin torstaina töiden jälkeen kaupassa, kun keskiviikkona oli tuo kesäteatteri ja lääkärikin enkä silloin ehtinyt. Arvelin Prismassa olevan valtavan ryysiksen, mutta ei se sitten ollutkaan niin paha. Kävin ensin Hesessä syömässä Burger-salaatin, sitten Alkossa ja lopuksi Prismassa. Kauppareissun aikana väkimäärä alkoi lisääntyä ja lopulta sai olla todella tarkkana kurvaillessa kärryjensä kanssa hyllyväleissä. Mutta koska kävin ensin syömässä, ei mulla mennyt hermot yhtään ja oli ihan mukavaa. :) Ihme kyllä ei tehnyt juurikaan mieli ostaa herkkuja! Nyt myös meni todella helposti ja nopeasti tämä herkuton 2 viikkoa. Ostin kuitenkin kaikenlaista.

Eilen sitten suuntasimme ystäville illanviettoon ja mukavastihan tuo meni. Herkutteluun kuului sipsejä, karkkia, makkaraa, maissia, mehua, vanukasta, keksejä sekä tietysti kaljaa ja siideriä. :b Tästä on hyvä sitten taas vetäistä ainakin se 2 viikon herkkutauko, ehkä enemmänkin. Ensi viikon jälkeen alkaa nimittäin KESÄLOMA ja silloin haluaisin tempaista oikein kunnolla! Katsotaan mitä oikein keksinkään! :)

Mukavaa juhannusta!