No niin, nyt se sitten tapahtui. Eli eka plussaviikko! :( Tosin ei se ollut mikään yllätys, kun vappu tuli vietettyä keskellä viikkoa. Ja viime viikolla sain niin hienon tuloksen. Vaaka kävi vielä pahemmissakin lukemissa, mutta lopulta viikon saldoksi jäi + 1.2 kg. Tästä suivaantuneena päätin, että seuraavan kerran herkuttelen vasta Likkojen lenkillä eli kahden viikon kuluttua. Sitten on saatava hyvät tulokset! :)

Vappu meni tosiaan juodessa ja syödessä hyvin. Oli todella mukavaa, ystäväperheiden kanssa. Olin odottanut vappua valtavan paljon ja kaikki odotukset palkittiin ja enemmänkin! Tein ekaa kertaa munkkeja, olivat aivan ihania. Tein itse taikinan yleiskoneella ja ystävän luona paistettiin rasvakeittimessä. Tuli sitäkin ekaa kertaa kokeiltua, kätevä vehje! Joskus puhuttu, että itsellekin olis kiva ostaa, mutta en usko että hankitaan. Joskus kiva kuitenkin kokeilla.

Eilen oli vielä hautajaiset, joissa ei olisi karppilinjalla pystynyt syömään mitään. Herkuttelin siis sielläkin ja hyvää ruokaa olikin! Kyseessä ei ollut kovin läheinen ihminen, mutta ainahan nuo ovat raskaita tapauksia. Herkkänä itkin tietysti, tunnelma tarttuu vaikkei niin tuttu ihminen kyseessä olisikaan. :(