No niin, uusi yritys paremmalla onnella. :) Eipä tänään enää tehnyt mielikään herkkuja, arkeen on helppo siirtyä. Loma tässä eniten jännittää... Saa nähdä miten käy! Tässä tämän päivän ruokalistani:

Aamupala kotona (tämä on samanlainen aina arkiaamuina)

- smoothie: marjasekoitusta, turkkilaista jogurttia, maustamatonta soijamaitoa sekä vettä
- vettä

Aluksi en uskonut, että tuolla pärjää mutta hyvin pitää nälkää. Aiemmin laitoin myös pellavarouhetta, mutta nyt sitä ei ole ja kokonaiset jäävät blenderiin inhottavasti. Pitäisi syödä pellavaa muuten vain. Myös tuoremehua laitoin makeudeksi aiemmin, mutta siitäkin olen luopunut. Hyvää smoothie ei varsinaisesti ole eikä todellakaan makeaa, mutta nälän pitää ja on nopea tehdä. Tykkään. :)

Välipala töissä

- raejuustoa
- tonnikalaa öljyssä
- turkkilaista jogurttia
- vettä

Lounas töissä

- raejuustoa
- tonnikalaa öljyssä
- tomaatti
- Oltermanni- ja valkosipulimetukkasiivuja
- vettä

Päivällinen kotona

- itse marinoituja herkkusieniä
- pekonia
- Rainbow maustamaton kermajogurtti 10 % rasvaa
- 4 tl pähkinä-suklaalevitettä, vähähiilarinen
- vettä

Aterioita on vaikea nimetä, koska työaikani ei mene normaaleihin ruoka-aikoihin. Syön aamupalan niin aikaisin aamulla, että syön tukevammin jo kun useimmat vasta syövät aamupalan. Tuli syötyä pähkinä-suklaalevitettä muutama lusikallinen, vaikkei tosiaan varsinaisesti herkkuja tehnyt mieli. Mutta sitäkin kuitenkin kohtuudella. :)

Kello on nyt vähän yli seitsemän illalla, joten saatan vielä pienen iltapalan ennen nukkumaanmenoa syödä. Mutta katsotaan, se riippuu siitä onko nälkä. Useasti en syö iltapalaa enää.

Edit: En syönyt iltapalaa, kun ei ollut nälkä.