Jee! Paino putosi herkkupäivästä huolimatta! :D Olen todella tyytyväinen. Seuraavana päivänä paino oli noussut, mutta lopputuloshan se ratkaisee viikon onnistumisen! Kokeilen ainakin herkkupäivää vielä jatkossakin, jos näin hyvillä tuloksilla silti mennään. :)

Liikuntakin on jäänyt tällä viikolla vähiin, kun kävin vain lumikenkäilemässä kerran puolisen tuntia. Tänään tosin vielä ehtii tälle viikolle jotakin, jos jaksaa... Mutta tässä sen näkee, miten paljon tärkeämpää oikein syöminen on painonpudotuksessa, kuin pelkkä liikunta.

Tahtoisin tehdä jotakin makeaa leivonnaista ja olen koittanut etsiä hyviä ohjeita sitä varten. En ole löytänyt vielä mitään erityisen järisyttävää ja parhaimpiinkaan ei ole kaikkia aineksia. Pitäisi tosiaan hankkia vaikka mitä. No ehkä ensi viikolla pääsen käymään kaupassa, jos saisi taas lisää aineksia ostettua. Ja Karpin leivontakirjaa odotan käsiini kuumeisesti!

Edelleen pienten välipalojen puute rassaa. Kun tulee se hetki, "tekis mieli ottaa jotakin" niin mitä sitten ottaisi? Normaalisti tai ennen otti viilin, jogurtin, vanukkaan tms. Nyt pitäisi tehdä jotakin pikaleipää vaikka, jos pieni hiukoinen yllättää. Hedelmiäkin olen koittanut syödä jälkiruokana. Partajogurttia tietenkin voi aina ottaa välipalaksi, mutta jos ei ole marjoja sulana niin ei sekään oikein pelkästään uppoa. Enkä ole keksinyt oikein muuta kyytipojaksi. No, metsästys netin syövereistä jatkuu...!