Kiirettä on pidellyt enkä ole ehtinyt viime viikon tuloksia päivitellä ollenkaan. No nyt sitten! :) Eli viime viikolla pudotusta tuli 200g ja tällä viikolla peräti kilo, jes! :D Viime viikolla oli Likkojen lenkki, mutta en päässyt kauan himoitsemaani näkötornin munkkia syömään. :( Olin hyvin pettynyt, mutta minkäs teet. Jos tässä kesän aikana sitten... :) Mutta herkuteltua tuli muuten, söin Nacho Pollo -hampparin ja join siideriä ja kaljaa. Oli tosi kivat jatkot lenkin jälkeen! Pitkästä aikaa tuli käytyä baarissa. Pidempäänkin olisin viihtynyt, mutta kyyti rajoitti olemista. Ei tullut edes krapulaa. :)

Kovasti oli tarkoitus pitää sitten lenkin jälkeen kahden viikon tauko herkuttelussa, että saisi tuota painoa nopeammin alas. Varsinkin, kun toukokuun tavoite ei ole täyttynyt... 20 kiloa piti olla pudotettuna tän kuun loppuun mennessä, mutta nyt on "vain" 15,8 kg. Nooh, onhan kuun loppuun toki vielä aikaa, mutta erittäin epätodennäköistä, että saisin vajaassa viikossa tuon tarvittavan lopun pudotettua. No katsotaan, mihin tulokseen pääsen. Toiveet korkealla, mutta valmistaudun myös pettymykseen. Hieno tuloshan tämäkin on, ei siinä mitään! :D

Mutta tosiaan eilen tuli sitten kuitenkin herkuteltua, vaikkei pitänyt. Söin suklaata ja join likööriä, kaljaa ja siideriä. Ja skumppaa. Ihan mukava fiilis, vaikka vaan kotona oltiin. Olis kovasti huvittanut lähteä jonnekin, mutta ei se onnistunut. Koska juomisen takia herkuttelu jatkui myös tämän päivän puolelle, olen tänäänkin juonut appelsiinimehua ja aamupalaksi söin Weetabixia. Semmoisiakin houkutuksia vielä jäänyt taloon... Ihme kyllä maha täyttyi niistä, vaikka epäilin. Oli ihan kamala nälkä aamulla, vaikka en nukkunut kovin montaa tuntia ja illallakin syötiin vielä herkkusieniä ja pekonia. Hyvä fiilis ja kaunis ilma! Tästä on hyvä jatkaa. :)