Oli onneksi hieman pudotusta tapahtunut tokalle viikollekin! Eli 200 g. Pidän sitä hyvänä tuloksena, koska kärsin turvotuksesta niin paljon. Pelkäsin jo, että plussalle jäädään. Joten hyvä mieli on! Sentit vähän ihmetyttävät, miten vyötäröltä ja/tai lantiolta ei ole lähtenyt vielä yhtään... Mutta reidestä muka 3 senttiä! :D

Tänään en sitten urheillut yhtään, pidin lepopäivän. Aika meni nopeasti, kun nukuin myöhään ja illalla vielä päikkäritkin. Huomenna olisi tarkoitus lähteä hieman liikkeelle, saa nähdä pidämmekö herkuttelupäivän. Luin eräästä blogista, että kannattaa pitää välillä herkkupäiviä, jolloin voi syödä "mitä vaan ja miten paljon vaan". En ehkä ihan noin reippaasti lähtisi liikkeelle, vaikka eipä kai päivän herkuttelu koko viikkoa pilaa. Aion ainakin kokeilla. Tuo henkilö piti herkuttelupäivän aina kahden viikon välein ja nyt olisi juuri kaksi viikkoa takana... Tänään olisi jo toisaalta voinut pitää, mutta ei oikeastaan tehnyt mielikään, ihme kyllä. Olen mielikuvissani herkutellut jo etukäteen ajatuksella, mitä hyvää ostan ja syön. Ehkäpä pizzaa, pullaa ja keksejä... Jotenkin ajatus ei ihan hirveästi houkuta, en tiedä oikein miksi. Ehkä syy on tässä ruokavaliossa.

Olen edelleen voinut melkoisen hyvin, mieli on iloinen ja jotenkin energisempi. (Vaikka en tehnytkään tänään mitään) Huutavaa nälkää ei ole ollut kertaakaan tässä kahden viikon aikana, mitä ihmettelen todella paljon. Ennen oli joka päivä. Nälkä on ollut, mutta se on ollut enemmänkin ajatus nälästä kuin kurniva maha. Napostelu on myös vähentynyt valtavasti. Yksi suuri syy lienee se, ettei oikein ole mitään naposteltavaa. Aina pitäisi tehdä jotakin, jotta saisi syötävää. Leikkelettä olen muutaman kerran ottanut ohimennen, kuten eilenkin iltapalaksi. Söin muutaman kalkkunaleikkeen ja palasen paprikaa.

Välillä on ärsyttänyt tuo jatkuva ruoanlaitto. Ennen saattoi napata vain muutaman leivän tms. nälkäänsä, mutta nyt täytyy valmistaa niin paljon. Mutta toisaalta se tarkoittaa sitä, että joka päivä tulee syötyä kaksikin lämmintä ateriaa, mikä on todella hyvä. Tietysti voisi tehdä esim. pakkaseen jotakin pientä, jota voisi sitten tarpeen mukaan sulatella. Ainakin VHH-jauhoja pitäisi ostaa, jotta voisi leipoa. Karpin leivontakirja kiinnostaa erittäin paljon. Tiistaina olen menossa kirjastoon, josta aion katsoa jotakin karppi-reseptikirjaa. Toivottavasti löytyisi hyllystä! Erityisesti tuo leivonta kiinnostaa paljon. Tällä hetkellä olen netistä löytänyt monia kivoja reseptejä, mutta jokaiseen tarvitaan jotakin jauhoa, jota ei nyt vielä ole. Ettei ole oikein päässyt kokeilemaan.