Eilen oli ehdottomasti vaikein päivä tämän lähes 3 kk kestäneen projektin aikana. Pääsiäinen meni täysin mässäilyksi, kun velikin tuli kylään. Kolme päivää syötiin lähes mitä vaan ja heti vaaka pomppasi reilusti ylöspäin. Onneksi tänään olin päässyt taas melkein viime viikon lukemiin. Voi tosin olla, että tästä tulee eka plussaviikko... Viikonloppuna on tiedossa kyläilyä ja taatusti mässäilyä.

Varmaankin pääsiäisen mässäilyputken takia teki aivan mielettömästi mieli suklaata tai mitä vaan makeaa eilen. Sain kuitenkin pidettyä itseni kurissa, ajattelemalla että viikonloppuna saa taas syödä hyvää... Tosin nyt ajattelin pitää kahden viikon herkkutauon seuraavaksi. Jos saisi hieman lisäpiristettä painonpudotukseenkin! :)

Tänään on ollut helpompaa, ei ole tehnyt oikeastaan mitään hyvää mieli. Ostin karkkia ja limua huomiselle automatkalle valmiiksi, mutta ei ollut pienintäkään kiusausta syödä niitä jo tänään. :) Luulisin, että tuo karkki on yksi pahimpia koukuttajia. Ja suklaa varsinkin. Suosikkini on Kinder Maxi -patukka, niin hyvää!! Ennen tykkäsin Kinder Buenosta, mutta tuo Maxi on vielä parempaa. Se on jopa parempaa, kuin Kinder-muna, joka on ollut ikuinen suosikkini. Plus ettei tule turhaa ja yleensä typerää yllätystä, kun ostaa Maxin. Niitä huomiselle on juurikin odottamassa... :b

Kävin eilen kävelemässä pitkästä aikaa. Lenkki oli puolisen tuntia ja meni melko hyvin tauosta huolimatta. Jaksoin kävellä ja tykkäsin siitä. On mukavaa katsella luonnon heräämistä kevääseen. Ikävä kyllä kevään huonoin puoli eli allergiat ovat myös nostaneet päätään. Sen suhteen oli tänään ehdottomasti pahin päivä tähän mennessä. Olen allergialääkkeitä syönyt jo pitkän aikaa, mutta tänään vuoti silti nenä koko ajan ja aivastelin myös paljon. Pitää huomenna laittaa nenäsumutetta ja silmätippoja, onneksi olin niitä jo hankkinut valmiiksi.

Huominen punnitus hieman jännittää taas...! Peukut pystyyn, että tulee edes - 100 g! ;)