Piti vasta tänään herkutella, mutta saimme eilen kutsun ystävien luokse ja herkuttelu alkoi jo eilen. Tai lähinnähän tuo oli nestepitoista, mutta kuitenkin... :) Vähän sipsejä, pizzaa, täytekakkua ja limua tuli nautittua. Ja liikaa viinaksia, tämä päivä on mennyt oloa parannellessa ihan täysin. Nyt vasta alkaa olla hyvä olo. Kerrankos sitä! Oli kuitenkin todella mukavaa ja sehän on tärkeintä. :)

Painoakin sain taas pudotettua 700 g. Ihan ei vieläkään - 20 kg täyttynyt, mutta eiköhän se kesäkuun loppuun mennessä saada täyttymään. Tsemppi on ainakin korkealla ja ajattelin taas pitää kahden viikon herkkutauon. Nytkin sain niin hyviä tuloksia pidemmällä tauolla, että se houkuttaa.

Herkuttelu jatkui tänäänkin ja sain syödä sitä himoitsemaani suklaatakin. Lisää limua myös, köyhiä ritareita ja kermavaahtoa, siipiä mutta myös terveellisempää savulohisalaattia. Hyvät krapulamurkinat. :)

Tilasin Hyvinvoinnin tavaratalosta karppisuklaata. Löytyi monia erilaisia ja suklaavaahtokarkkeja ehdin jo maistaakin. Olin aika pettynyt, koska 7 kpl maksoi 3,90 € eikä ollut edes kovin hyviä. Ostin myös suklaata, mutta sitä en vielä maistanut. Ja jo yhden purkin syömääni pähkinäsuklaalevitettä. Se on ihanaa! :b

Kahden viikon herkuttelutauko auttoi myös siihen, ettei tehnyt kovin paljoa mieli herkkuja. Itse asiassa ihmeen useinkin on ollut viikonloppuna semmoinen mieli, ettei teekään mieli ostaa mitään hyvää. Mutta sitten kuitenkin ostaa, kun herkkupäivä on. Suolaista ehkä enemmän tekee mieli, pizzaa tai kebabia. Ja ehkä vähempi määräkin riittää. Ja moni ei maistu todellakaan niin hyvältä enää, kuin ennen.